خبرگزاری کار ایران

استاندار کرمانشاه:

عقب ماندگی‌های کرمانشاه، میراث گذشتگان است

asdasd
کد خبر : ۱۳۹۰۷۶۲

به دنبال رفع مشکلات هستیم / اربعین یک فرصت است

استاندار کرمانشاه مشکلات و عقب ماندگی های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کنونی استان کرمانشاه را از کم کاری مدیران قبلی دانست و گفت: اکثر این مشکلات میراث گذشتگان است که برای ما تلنبار شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی در سخنرانی به مناسبت مراسمی که شامگاه چهارشنبه یکم شهریور ماه به میزبانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه و فعالان این حوزه  اظهار داشت،  خبرنگاری باید همراه با حقیقت‌نگاری باشد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه صداقت و انصاف با هم متفاوت است، افزود: بنده به عنوان شهروند یا مسئول خبرنگاران صادق و حقیقت‌گو را دوست دارم. 

 صحرایی در ادامه تصریح کرد: وضعیت کنونی  استان کرمانشاه که در بیکاری رتبه یک را کسب کرده و در بسیاری شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی در قعر جدول است حاصل مدیریت کنونی نیست و این میراث امروز به ما و شما رسیده است.

وی گفت: این مشکلات در طول خدمت هفت ماهه بنده نبوده است بلکه حاصل سالیان گذشته و مدیران سنوات قبل بوده است هر چند  آنها هم پرورش یافته همین سرزمین بوده‌اند و تجربه کسب کرده‌اند و از مدیران پیش از خود این مشکلات را به دست گرفته اند اما در حال حاضر این مشکلات تلنبار شده است و وضعیت استان را اینچنین کرده است اما نباید ما هم آن را برای آینده جان بجا بگذاریم و با همت و همکاری مردم و مسوولیت سعی در رفع این مشکلات خواهیم داشت.

 وی با تاکید بر اینکه با شعار، مشکلی حل نمی‌شود گفت: در کرمانشاه تهدیدها و فرصت‌های زیادی وجود دارد. باید فرصت‌ها را شناخت و از آنها استفاده کرد و تهدیدها را به حداقل رساند.

صحرایی درباره اینکه برای حل معضل بیکاری چه فعالیت‌هایی صورت گرفته، گفت: یکی از فرصت‌های ایجاد اشتغال در صنایع در زمینه مسکن است. بنده زمانی که مسئولیت را تحویل گرفتم در حوزه ساخت و ساز استان کرمانشاه حائز رتبه 27 کشور بود و اکنون تلاش می‌شود این رتبه به زیر ده برسد. 

 19 هزار و پانصد واحد مسکن در حال ساخت و ساز است

وی با بیان اینکه مسکن، ثمره یک زنجیره اشتغالزاست ادامه داد: اکنون 19 هزار و پانصد واحد مسکن در حال ساخت و ساز است و بیش از 8 هزار میلیاردتومان منابع به نهضت ملی مسکن اختصاص یافته است. 

استاندار کرمانشاه گفت: در مقوله صنعت در هفته دولت قریب به 12 هزار میلیاردتومان افتتاح پروژه در سطح استان داریم از ذوب آهن، صنایع خرد کوچک، کارخانه‌ها و... که تا پایان سال بیش از نیمی از پروژه ها به اتمام می رسد.

وی گفت: در خصوص پروژه راه‌آهن که از سال 90 با سفر مقام معظم رهبری شروع شده اکنون با تخصیص 2 هزار میلیارد تومان تا دوسال آینده خط راه آهن کرمانشاه به اسلام آبادغرب و خسروی به بهره‌برداری می رسد. همچنین درصدد هستیم پروژه بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان آبان ماه فعال شود.

 کاهش 8درصدی تلفات جاده‌ای در کرمانشاه

 صحرایی در ادامه با اشاره به کاهش 8درصدی تلفات جاده‌ای در استان،‌ خاطرنشان کرد: قریب به 300 کیلومتر از جاده های استان بهسازی و همچنین 8 نقطه حادثه خیز اصلاح شده است که بودجه لازم برای انجام این پروژه ها از اعتبارات اختصاص داده شده برای اربعین بوده است ، بنابراین بر خلاف باور برخی باید گفت اربعین یک فرصت استثنایی برای توسعه استان است و باید از آن استفاده کرد.

وی با بیان اینکه حتی یک روز کار ساخت و ساز و عمرانی در استان توقف نداشته است، گفت: اربعین برای استان یک ظرفیت است. اولین ظرفیت فعال‌سازی استفاده از فرصت‌های گردشگری، ترانزیتی و تراکم مشاغل خدماتی است.

باید کرمانشاه را از بن‌بست خارج کنیم

وی گفت: اگر کرمانشاه را از بن بست خارج نکنیم نمی توانیم شغل ایجاد کنیم. اگر می خواهیم گردشگر و مسافر در استان جذب شود باید زیر ساختها و امکانات رفاهی برایش فراهم کرد. 

صحرایی با بیان اینکه افتخار می‌کنم که عمری معلم بودم، افزود: البته تنها معلم نبودم و در کنار آن چندین پروژه بزرگ ملی را انجام داده ام و شناخت فرصتها و تهدیدها و انجام فعالیت‌ها جزو جهادتبیین است.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب برخی شاخص‌های استان از جمله شاخص بیکاری، اعتیاد، طلاق و ضریب فلاکت، عنوان کرد: نمی‌خواهم کسی را متهم کنم، اما شرایط موجود حاصل عملکرد برخی از مدیران گذشته است. البته بسیاری هم در استان زحمت کشیده‌اند که یقینا اجر آن را خواهند دید.

 استاندار کرمانشاه در خصوص رفع آسیب‌های اجتماعی گفت: باید یک سری کارهای سلبی و ایجابی انجام داد. اکنون حدود 4 هزار معتاد در استان وجود دارد که اگر به صورت ریشه‌ای اقدام نشود در چهار سال آینده این تعداد به 14 هزار نفر می رسد و دامن اکثر خانواده ها را می گیرد.اگر معتاد اصلاح و درمان نشود قطعا اقتصاد هم در امان نخواهد بود.

وی با بیان اینکه اربعین برای استان یک فرصت مادی و معنوی ایجاد می‌کند، گفت: بیش از یک هزار و سیصد میلیارد تومان مازاد از بودجه برای استان ارزآوری داشته است و این سوغات مادی اربعین است که باید خبرنگاران این فرصت و ظرفیت مغتنم را تبیین کنند.

صحرایی با تاکید بر اینکه اگر میخواهیم پول وارد استان شود با شعار میسر نمی شود، گفت: امسال مرز شوشمی در پاوه بازگشایی شد و همچنین سومار به عنوان یک مرزی تجاری 24 ساعته شد و روزانه 250 کامیون در حال عبور و مرور است. کرمانشاه می‌تواند بهشت گردشگری، بهشت ترانزیت کالا، بهشت مشاغل خدمات و... باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز