خبرگزاری کار ایران

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگری استان آذربایجان شرقی:

کارگران به سازمان تامین‌اجتماعی پول نمی‌دهند که دولت‌ کسری بودجه خود را با آن جبران کند/از تهاتر اموال تجربه خوبی نداریم

کارگران به سازمان تامین‌اجتماعی پول نمی‌دهند که دولت‌ کسری بودجه خود را با آن جبران کند/از تهاتر اموال تجربه خوبی نداریم
کد خبر : ۵۸۴۹۸۸

ناصر چمنی می‌گوید: اختصاص ۱۱۰ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه سال ۹۷ برای پرداخت بدهی‌های دولت در قالب تها‌تر اموال به نهاد‌ها و سازمان‌های غیردولتی ازجمله سازمان تامین اجتماعی، همانند تقسیم کردن گوشت قربانی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ناصر چمنی (رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگری استان آذربایجان شرقی) درباره دیده نشدن بدهی‌های دولت به سازمان تامین اجتماعی در لایحه بودجه سال آینده گفت: از قرار معلوم هنوز بزرگی بحران سازمان تامین اجتماعی برای عده‌ای از نمایندگان مجلس چندان روشن نشده که بتوانند به دولت برای پرداخت طلب‌هایش به سازمان تامین اجتماعی در سال ۹۷ فشار وارد کنند.

وی با بیان اینکه اختصاص ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بدهی‌های دولت به طلبکارانش ازجمله سازمان تامین اجتماعی مانند تقسیم گوشت قربانی است، گفت: تازه این ۱۱۰ هزار میلیارد تومان قرار است که در قالب تها‌تر اموال پرداخت شود. باید بگوییم که از تها‌تر اموال تجربه خوبی نداریم؛ چراکه عمده شرکت‌های دولتی که در کشور وجود دارند، ورشکسته هستند و واگذاری آن‌ها هم به درد بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی نمی‌خورد.

این فعال صنفی کارگری با تاکید بر اینکه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی نگران تعویق‌های مکرری هستند که در پرداخت‌های مستمری‌هایشان پیش می‌آید، گفت: از طرفی بیمه‌شدگان هم به دنبال استمرار خدمات تقریبا رایگان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این سازمان هستند. لذا کمیسیون تلفیق بودجه باید  دولت را ملزم به پرداخت طلب سازمان تامین اجتماعی به صورت نقدی می‌کرد و بعد در مرحله بعد  باید فقط شرکت‌های سودده را در قالب تها‌تر واگذار کند تا بیمه‌شدگان سازمان و مستمری‌بگیران در سود آن‌ها سهیم باشند.

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگری استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید نظارت‌های خود بر وضعیت سازمان تامین اجتماعی را به منظور آینده‌نگری و حساسیت روی استیفای حقوق ملت، قاعده‌مند کنند، گفت: کارگران هر ماه درصدی از درآمدهای خود را به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نمی‌کنند که دولت‌ها با پول‌هایشان کسری بودجه خود را جبران کند؛ لذا وقتی نمایندگان مجلس شاهد این کج‌رفتاری دولتی‌ها هستند، در جهت استیفای حقوق ملت باید جلوی آن‌ها بایستند و نظارت‌های خود را محکم و قاعده‌مند کنند و اجازه زیر و رو کشیدن‌ ندهند.

وی افزود: اگر نمایندگان مجلس مقابل دولتی‌ها نایستند و از منافع سازمان تامین اجتماعی صیانت نکنند، تنها کم‌اهمیت بودن حقوق طبقات محروم  برایمان محرز می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز