خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با مهدی عبدالوند مطرح شد؛

تربیت متخصص برای اقتصاد و صنعت از رسالت‌های اصلی دانشگاه است

asdasd
کد خبر : ۱۴۳۵۲۴۸

ایده های خلاق زمانی که با خلوص نیت و شور جوانی ترکیب شوند به نتایج خوبی می رسند. کسانی که در کنار تلاش های اقتصادی ، آموزشی و فرهنگی نیم نگاهی به مدیریت نیز دارند الگوی مناسبی برای نسل امروز هستند.گفتگویی با یکی از هفت مدیر برتر کشوری در حاشیه ی همایش رهبران و مدیران طلایی کسب و کار یعنی دکتر مهدی عبدالوند انجام گرفت.

حضور جوانان در عرصه های مختلف برگ برنده ی کشور است. جوانانی که با طلوع انقلاب اسلامی در روند ساخت ایران نقش بسزایی داشتند.

دکتر مهدی عبدالوند که مدرس دانشگاه گفت :" جوانان ایران با نگاهی ژرف به تجارب بزرگترها  همواره راه های روشنی برای رسیدن به اهداف می سازند. در بزنگاه های سیاسی کشور این جوانان هستند که راهگشا بودند. آنها با تکیه بر علم روز و همچنین مدل های صحیح حکم رانی همواره در این عرصه حرفهایی برای گفتن دارند. بنده زمان زیادی در هفته را با دانشجویان سپری می کنم و به طور متداول با جوانان اقشار مختلف دیدار دارم و طرح های پژوهشی آنها را مطالعه می کنم و به عنوان یک مدرس سعی می کنم به روز ترین اطلاعات را در اختیار آنها بگذارم. "

دکتر مهدی عبدالوند که جز دانشجویان برتر کشور است و اکنون به تربیت دانشجویان متخصص زیادی در حوزه الکترونیک و مهندسی پزشکی همت گماشته،در ادامه سخنان خود به این معنی اشاره کرد:" تربیت متخصص در ایران یکی از بزرگترین رسالت های ما است. باید تلاش کنیم و با تمام وجود لذت آموختن را در وجود جوانان نهادینه کنیم. بنده در خانواده ای فرهنگی بزرگ شدم که پدر بنده حاج غلامرضا عبدالوند به عنوان معلم سعی در آموختن بهترین ها به فرزندان این مملکت داشت و بنده نیز از ایشان الگو گرفتم.

کاپیتان مهدی عبدالوند گفت" دورود قطب صنعتی لرستان است و از برکت کارخانه سیمان پنج کارخانه در کشور ساخته شده است ولی متاسفانه این کارخانه در حال نابودی است .این شهر در صنایع نظامی جایگاه بلندی در کشور پیدا کرده بود که بسیاری از ادوات زرهی و لاستیک هواپیما در دورود لرستان ساخته می شد اما شوربختانه شنیدم که ۱۵ واحد کوچک و جانبی این مجتمع بزرگ صنایع دفاع تعطیل شده است"

این مدرس دانشگاه در مورد آسیب شناسی منطقه گفت: نمی دانم مشکل کجاست که با وجود جمعیت عظیم بیکار جوانان لرستانی درصد زیادی از صنایع این استان نیمه کاره رها شده است. پروژه های صنعتی ، تولیدی و اقتصادی نزدیک به دو دهه است که معطل مانده و بیشتر سرمایه گذاران بخش های مختلف حتی در منطقه ویژه اقتصادی دورود و ازنا پروژه ها را به پایان نبرده اند و مشکلات کشور با کمک مردم قابل حل است و هیچ بن بستی وجود ندارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز