تاکید بر ضرورت استفاده از بخش خصوصی برای توسعه گردشگری در همدان
علی لاریجانی امروز چهارشنبه (۳ شهریورماه) با مجمع نمایندگان استان همدان دیدار کرد.
به گزارش ایلنا، رییس مجلس شورای اسلامی، در این نشست تاکید کرد: توجه به بحث زیرساخت های گردشگری استان همدان از مواردی است که میتوان بخش خصوصی را ترغیب کرد که با دریافت برخی تسهیلات، در این زمینه سرمایهگذاری کند.
وی ادامه داد: گردشگری محور توسعه است به نظر میرسد باید نشستی با رئیس سازمان میراث فرهنگی برگزار شود تا ظرفیتهای استان همدان شناسایی و سپس در جهت رفع معضلات آن تلاش کرد؛ اگر در لایحه برنامه ششم توسعه محور توسعه هر استان را شناسایی کنیم میتوان بر اساس آن یک برنامه ریزی ۵ سالهای را تدوین کرد.
لاریجانی به استفاده از ظرفیت خیرین برای ساخت بیمارستان در استان همدان اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد خیرین این آمادگی را داشته باشند تا در ساخت بیمارستان در استان مشارکت کنند لذا می توان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
لاریجانی با بیان اینکه در اصلاحیه لایحه بودجه ۹۵ برخی از مشکلات در حوزه خرید گندم با تزریق اعتبارات به بیمه ها رفع خواهد شد، تاکید کرد: برای تعیین تکلیف این لایحه قرار شد هفته آینده نیز نشست علنی برگزار شود تا این لایحه به تصویب برسد و از دولت نیز انتظار داریم بعد از تصویب این لایحه و تامین نظر شورای نگهبان، هرچه سریعتر آن را اجرایی کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی به آسیبهای ناشی از مهاجرت روستاییان به شهرها اشاره کرد و گفت: باید فکری اساسی برای این معضل شود چراکه اکنون جمعیت شهرها ۷۰ درصد و جمعیت روستاها ۳۰ درصد است و ادامه این روند باعث خواهد شد تا جمعیت حاشیه نشینی افزایش یابد که به تبع آن معضلاتی همچون آسیب های اجتماعی نیز افزایش می یابد.
خجسته: معیشت، ازدواج و اشتغال مردم استان همدان دغدغه جدی نمایندگان استان
امیر خجسته رییس مجمع نمایندگان استان همدان، به معضلات این استان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بحث بودجه سال ۹۶ در دولت مطرح است بیان نکاتی در زمینه تخصیص اعتبارات امری ضروری به نظر می رسد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: رسیدگی به معیشت، ازدواج و اشتغال مردم استان از جمله دغدغه هایی است که از سوی نمایندگان استان همدان پیگیری می شود؛ همچنین با توجه به اینکه بنیه بودجه استان از گذشته ضعیف بوده لذا بودجه عمرانی استان ۳۴۷ میلیارد تومان است و بودجه جاری استان نیز ۱۳۳ میلیارد تومان است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری مصوبات سفر رییس جمهور به استان همدان، تصریح کرد: یکی از این مصوبات نزدیک به ۸۵۰ میلیارد تومان بود که بعد از سفر ۱۵۵ میلیارد تومان وصول شده حال قرار است ۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص دهند اما ۳۰۰ میلیارد تومان آن بلاتکلیف باقی مانده است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد کاظمی نماینده مردم ملایر در این نشست به معضل آب در این استان اشاره کرد و افزود: این معضل باعث شده که بسیاری از روستاییان به شهرها مهاجرت کنند.
وی با تاکید بر ظرفیت گردشگری استان همدان افزود: استان همدان از ظرفیت گردشگری بسیار خوبی بهره مند است اما به آن توجهی نمی شود.
حسن بهرامیان نماینده مردم نهاوند با تاکید بر اینکه عدم توسعه یافتگی این شهرستان از معضلات جدی به شمار می رود، گفت: امروزه ۳۰ روستای این شهرستان بدون آب است که باید برای آن اعتبار درنظر گرفته شود همچنین بحث راه ها نیز از دیگر معضلاتی است که باید به آن توجه شود زیرا برخی از جاده ها تبدیل به قتلگاه شده است.
احد آزادی خواه، محمدعلی پورمختار، اکبر رنجبرزاده، حسن لطفی و محمدمهدی مفتح به عنوان اعضای دیگر مجمع نمایندگان استان همدان معضل بیتوجهی به گردشگری، وضعیت نامطلوب فضای ورزشی، مهاجرت روستاییان، بیکاری، بی توجهی به کشاورزان، وضعیت نامناسب جاده ها و وضعیت نامناسب آب آشامیدنی را به عنوان معضلات جدی استان همدان برشمردند و تاکید داشتند باید دولت توجه ویژهای به این مشکلات داشته باشند.