خبرگزاری کار ایران

با این غذای مقوی سرماخوردگی را فتیله‌پیچ کنید!

asdasd
کد خبر : ۱۳۰۷۲۹۶

این سوپ رشته یکی از روش‌های ساده برای دوران سرماخوردگی و مریضی است.

به گزارش ایلنا، سوپ رشته برای سرماخوردگی یکی از روش‌های ساده برای دوران سرماخوردگی و مریضی می‌باشد که می‌توانید خیلی راحت بدون مرغ این سوپ را تهیه کنید.

در طول سرماخوردگی غذا های مانند سوپ و آش سبک جایگزین خوبی برای غذا های چرب و سرخ کردنی می باشد و به همین دلیل شما می توانید از انواع سوپ ها در این دوران استفاده کنید تا هم میل و اشتهای خود را از دست ندهید و هم تنوع در غذا های خود داشته باشید.

چون در این سوپ از مرغ استفاده نشده است در ۱ ساعت آماده می شود و البته می توانید برای مقوی کردن این سوپ از کمی پای مرغ و یا گردن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی

  • سیب زمینی ۱ عدد

  • هویج ۲ عدد

  • پیاز بزرگ ۱ عدد

  • شلغم ۱ عدد

  • گوجه فرنگی ۲ عدد

  • رشته سوپی ۱۰۰ گرم

  • عصاره مرغ ۱ عدد

  • قارچ ۵ عدد به دلخواه

  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم

با این غذای مقوی سرماخوردگی را فتیله‌پیچ کنید!

طرز تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی بدون مرغ و رب

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا می توانید مواد را رنده درشت بزنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. هویچ را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده درشت بزنید. گوجه فرنگی را نیز رنده یا پوره کنید. قارچ ها را اسلایس کنید. شلغم را نیز پوست بگیرید و خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

داخل یک قابلمه همه مواد خرد شده را بالا را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزیجات تفت بخورند و بعد عصاره مرغ را پودر کنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید. دقت کنید عصاره های مرغ خود حاوی نمک هستند و بهتر است در انتها نمک سوپ رشته برای سرماخوردگی را کنترل کنید.

مرحله سوم: پخت سوپ رشته برای سرماخوردگی

بعد از این که مواد کمی تفت خوردند و عطر ادویه ها آزاد شد و آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شد باید روی مواد آب جوش ریخته و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا سوپ جا افتاده و سبزیجات داخل آن پخته شود، این مرحله ممکن است ۱ ساعت طول بکشد.

مرحله چهارم: تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی

بعد از ۵۰ دقیقه باید رشته سوپی خود را که می توانید از رشته های طرحدار یا ساده استفاده کنید را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا رشته ها پخته و نرم شود و بعد از این زمان سوپ را داخل بشقاب کشیده و با آبلیموترش سرو کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز