خبرگزاری کار ایران

معاون راهداری البرز:

میانگین تردد جاده‌ای در البرز 4 برابر تردد کشوری است/کاهش 30 درصدی تصادفات رانندگی در استان

asdasd
کد خبر : ۹۶۳۸۴۳

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز با اشاره به ثبت بیش از 191 میلیون تردد در 5 ماه نخست سال جاری در راه های استان البرز، گفت: تصادفات رانندگی در راه های استان البرز طی این مدت نسبت به زمان مشابه سال قبل 30درصد کاهش داشته است .

به گزارش ایلنا از البرز، عادل منصورکیایی با اعلام خبر کاهش تصادفات جاده ای استان البرز، اظهار داشت: بر اساس آمار اخذ شده از پلیس راه تعداد تصادفات رانندگی در راه های برون شهری و روستایی استان البرز، طی 5 ماهه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 30 درصد و تعداد کشته های سر صحنه 23 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه میانگین کاهش تصادفات فوتی در کشور 15 درصد بوده است، گفت: بر اساس گزارش های ارسالی پلیس راه، 35 درصد تصادفات یادشده به دلیل عدم توجه به جلو، 22 درصد انحراف و تجاوز به چپ، 14 درصد تخطی از سرعت مطمئنه، 9 درصد عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه، 5 درصد عدم رعایت حق تقدم و 15 درصد سایر عوامل بوده است.

منصورکیائی در خصوص سهم انواع وسیله نقلیه در تصادفات نیز گفت: سواری 60 درصد، کامیون و تریلی 14 درصد، وانت بار و موتورسیکلت هر کدام 10 درصد، اتوبوس و مینی بوس کمتر از 1 درصد و سایر موارد 3 درصد  در تصادفات رانندگی مقصر بوده اند.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان البرز با اشاره به ثبت بیش از 191  میلیون تردد در 5 ماهه اول سال جاری در راه های استان البرز، گفت: میانگین تردد ساعتی ثبت شده در استان البرز حدود 4 برابر میانگین تردد ساعتی در کشور است و این امر نشان دهنده اهمیت کاهش  ایجاد شده در وقوع حوادث رانندگی است که به رغم دارا بودن تردد بالا در محورهای استان وقوع تصادفات کاهش یافته است. 

وی نگرش سیستمی به موضوع ایمنی برای رسیدن به ایمنی پایدار را دارای اهمیت ذکر کرد و اساس آن را در دو بخش مجموعه برنامه ها و اقدامات پیشگیرانه مانند توسعه سیستم های حمل ونقل هوشمند، اجرای برنامه های آموزشی برای کاربران آسیب پذیر، اشاعه فرهنگ ایمنی، تعامل بیشتر با دستگاه های مرتبط، اتخاذ راهکارها و انجام اقدامات بر اساس تحلیل دقیق از آمار و ارتباط متغییر ها در تصادفات و همچنین در بخش دیگر اهمیت و جایگاه امدادرسانی سریع و موثر دستگاه های مرتبط بعد از وقوع تصادف  ذکر کرد.

منصورکیائی افزود: اقدامات فرهنگی- آموزشی نظیر اجرای طرح های ارتقای ایمنی عابران پیاده و موتورسواران، اجرای طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راه ها با هدف افزایش دانش ترافیکی دانش آموزان از مخاطرات رانندگی، برنامه های ارتقای ایمنی از طریق مدیریت سرعت با اجرای نصب کاهنده های سرعت، اقدامات زودبازده برای مقاطع پرتصادف مانند نصب علایم عمودی و افقی، اصلاح نقاط، بهسازی شانه راه، نصب و مرمت حفاظ های کناری، لکه گیری در سطح راه ها، ایجاد روشنایی در محورهای مه گیر  به ویژه محور کرج-کندوان، نصب و بهره برداری پل های عابرپیاده و همچنین گسترش استفاده از سیستم های هوشمند نظارتی مانند افزایش تعداد دوربین های نظارت تصویری و  سامانه های ثبت تخلفات از جمله اقداماتی است که موجبات کاهش تصادفات را فراهم کرده است.

این مسئول ابراز امیدواری کرد با رعایت بیشتر قوانین از سوی مسافران و ادامه و گسترش این اقدامات، آمار تصادفات در استان کاهش بیشتری یافته و مسافران با آسایش خاطر سفرهای خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز