زارع زاده در گفتوگو با ایلنا:
اصولگرایان مرز خود را با افراطیون مشخص كنند
برخی از اصولگرایان به دنبال آن بودند که با اتخاذ رویه تضعیف و تخریب طرف مقابل خود را حذف كنند/عقلای اصولگرا افراطیون را به مسیر آرامش و اعتدال دعوت کنند و در صورت عدم تمکین آنها به این مسیر، آنها را از خود دور کرده و برائت خود از تندروها و یا افراطیها را برای افکار عمومی روشن و شفاف کنند.
سخنگوی کمیسیون شوراها در مجلس نهم با بیان اینكه عقلای اصولگرا مرز خود را با افراطیون مشخص كنند، گفت:باید بپذیریم که دولت کنونی دولت جمهوری اسلامی و دولت منتخب مردم است و جریان اصولگرایی به ویژه پایداریها باید خود را با این مسئله وفق دهند.
عباس زارعزاده مهریزی نماینده مردم ابرکوه، بافق، خاتم و مهریز در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا عدم وجود مدیریت منسجم را موجب تفرقه میان اصولگرایان دانست و اظهار داشت: شاید خود اصولگرایان هم فکر نمیکردند که نتیجه چند شاخه شدن آنها استقرار دولت اعتدال و ظهور مجدد اصلاحطلبان در عرصه قدرت باشد.
وی یادآور شد: اگر اصولگرایان خطی واحد برای خود تعریف و ترسیم میكردند، هم اکنون به این روز دچار نمیشدند اما آنها همچنان به این باور نرسیدهاند که باید خط مشی واحد و مشخص ترسیم کنند و غرور در بین آنها حاکم است.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نهم ضمن تاکید بر اینکه مردم خواهان آرامش هستند، گفت: مردم با مشاهده تفرقه میان اصولگرایان به سمت گزینه مقابل رفتند و به نوعی دست رد به سینه اصولگرایان زدند.
زارعزاده همچنین در خصوص ضرورت تشکیل حزبی فراگیر در درون اصولگرایان افزود: اصولگرایان باید ابتدا به وحدت برسند و به دنبال آن تصمیمات بعدی را بگیرند وگرنه تاسیس حزب دیگری از سوی اصولگرایان تنها به تفرقه بیشتر میان آنها دامن میزند.
وی یادآور شد: برخی از اصولگرایان همیشه به دنبال آن بودند که با رویه تضعیف و تخریب طرف مقابل خود را حذف كنند در حالی كه این امری غلط است و باید با بازنگری در درون خود این رویه را اصلاح کنند. همچنین شاهد آن بودیم که در میان اصول گرایان رادیکالهای جوان و یا تندروها حضور پیدا کردند که عقلای جمع و بزرگان اصولگرا باید این مسئله را در بازنگری خود لحاظ کنند.
زارعزاده اظهار داشت: یکی از راهکارهایی که اصولگرایان میتوانند در فضای فعلی به آن اقدام کنند این است که افراطیون را به مسیر آرامش و اعتدال دعوت کنند و در صورت عدم تمکین آنها به این مسیر، آنها را از خود دور کنند و برائت خود از تندروها و یا افراطیها را برای افکار عمومی روشن و شفاف کنند.
وی گفت: ادبیات وهم آمیز جبهه پایداری اثرات مثبتی در جامعه ندارد و فردی که دولت منتخب ملت را به قورباغه تشبیه میکند دارای شأن اجتماعی بسیار ضعیف است.
وی خاطرنشان کرد: دولت همچنان نوپا است و اگر بخواهیم رفتاری علیه آن داشته باشیم بسیار غیرمنصفانه خواهد بود. توهین و یا تحقیر کار درستی نیست و باید بپذیریم که دولت کنونی دولت جمهوری اسلامی و دولت منتخب مردم است و جریان اصولگرایی به ویژه پایداریها باید خود را با این مسئله وفق دهند.
نماینده مردم ابرکوه، بافق، خاتم و مهریز پیشنهاد كرد: بزرگان جبهه پیروان خط امام و رهبری،جامعه روحانیت و جامعه مدرسین گرد هم آمده و برای ماندگاری و ثبات این جناح در عرصه سیاسی یک روش منطقی و معقول در پیش بگیرند.