خبرگزاری کار ایران

باهنر در نشست پیش کنگره اول جامعه اسلامی مهندسین:

سربازان عرصه دیپلماتیک را در میدان سخت یاری کنیم

asdasd
کد خبر : ۱۶۰۵۵۵

باید مقطع زمانی مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم به یک برهه طلایی در انقلاب اسلامی ایران تبدیل شود / در توسعه اقتصادی باید بتوانیم پله‌های توسعه را به صورت همه جانبه طی کنیم و کارهای جدی تری در حوزه اقتصاد انجام دهیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه «با مواظبت‌های هوشمندانه، مذاکرات ۱ + ۵ به خوبی در حال پیشرفت است»، گفت: باید با حمایت از سربازان عرصه دیپلماتیک و مواظبت بیشتر، آن‌ها را در این میدان سخت یاری نمود.

به گزارش ایلنا، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست پیش کنگره اول جامعه اسلامی مهندسین که صبح امروز با اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی این تشکل سیاسی برگزار شد، با اشاره به موضوعات اقتصادی و فرهنگی کشور اظهار کرد: من بر این اعتقاد هستم که باید مقطع زمانی مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم به یک برهه طلایی در انقلاب اسلامی ایران تبدیل شود.

وی افزود: متاسفانه در کشور یک گروه، مشکلات موجود را به دولت قبلی منتسب می‌کنند و عده‌ای دیگر نیز مشکلات را به تحریم‌ها ربط می‌دهند ولی با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مدظله العالی، کشور در یک پیچ تاریخی است که باید با خردورزی و سعه صدر و شجاعت و توکل به فضل الهی از این مسیر عبور کنیم و در این مسیر همدلی قوای سه گانه را نیازمندیم.

باهنر گفت: در موضوع هدفمندی یارانه‌ها نیز من اعتقاد دارم با توجه به منافع ملی باید گروه‌های حاضر در مجلس با همدلی و وحدت کامل دولت را در اجرای این قانون یاری کنند. ما در این دوسال مقطع مشترک دولت یازدهم و مجلس نهم می‌توانیم یک مقطع تاریخی شکوه‌مندی را بیافرینیم و از این یپچ تاریخی با سربلندی عبور نمائیم، به همین دلیل با همدلی و همگرایی می‌توانیم بر مشکلات موجود فائق بیائیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین خاطر نشان کرد: در وضعیت کنونی نیز باید با موضوع هدفمندی یارانه‌ها و مذاکرات با سعه صدر و خردورزی و تکلیف شرعی برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه «با مواظبت‌های هوشمندانه، مذاکرات ۱ + ۵ به خوبی در حال پیشرفت است»، گفت: باید با حمایت از سربازان عرصه دیپلماتیک و مواظبت بیشتر، آن‌ها را در این میدان سخت یاری نمود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه با اشاره به سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، توسط مقام معظم رهبری و شعار سال، این نام گذاری را افشره نامگذاری سال‌های گذشته دانست و اظهار کرد: در بخش مردم سالاری دینی، ایران نماد این نوع دموکراسی در دنیا است و این نوع مردم سالاری دینی نطفه اصلی فرزند بیداری اسلامی در منطقه است. در بعد نظامی و امنیتی نیز کشور در سطح قابل توجهی در سطح جهان و منطقه قرار دارد.

باهنر اضافه کرد: با این وجود در توسعه اقتصادی باید بتوانیم پله‌های توسعه را به صورت همه جانبه طی کنیم و کارهای جدی تری در حوزه اقتصاد انجام دهیم، در نتیجه باید در این راستا با توجه به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی و شعار «اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در صدد تحقق این سیاست‌ها و شعار‌ها باشیم.

باهنر در پایان خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی یک رویکرد جدید اقتصادی است که نیازی به قانون ندارد و ۲۴ بند از این سیاست‌های ابلاغی یک جزء کامل هستند و نباید به صورت جداگانه بررسی شوند. مسئله عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت سال‌هاست در این دستور کار است ولی باید در این برهه زمانی خیلی جدی‌تر به این موضوع پرداخت، در مجلس نیز ما در تلاشیم تعدادی از قوانین، مانند قانون هدفمندی یارانه‌ها و اصل ۴۴ و… را که در حوزه اقتصاد تاثیر زیادی دارند، در اولویت قرار داده و با نگاهی نو و رویکرد اقتصادی مقاومتی در دستور کار قرار دهیم.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز