خبرگزاری کار ایران

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد:

تدریس زبان آذری در مدارس آذربایجان شرقی به صورت فوق‌برنامه مدنظر باشد

asdasd
کد خبر : ۱۰۱۸۷۶

اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۲به ریاست استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد. / با وجود کاهش تعداد کارکنان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، تراکم دانش‌آموزی نیز کاهش یافته است

ایلنا: استاندار آذربایجان شرقی از پیشنهاد تدریس فرهنگ و زبان آذری در مدارس استان استقبال کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا احمد علیرضابیگی اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۲ سخن می‌گفت با تأکید بر این پیشنهاد گفت: این موضوع باید به صورت فوق‌برنامه یا در کنار سایر برنامه‌های آموزشی در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که بسیاری از فرزندان ما از فرهنگ آذری بی‌اطلاع هستند.
وی بر تدوین یک برنامه آموزش عملیاتی در این خصوص تاکید کرد و افزود: این برنامه باید در شورای فرهنگ عمومی مطرح و مصوبه لازم اخذ شود.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه مدیریت منابع انسانی و مادی در آموزش و پرورش، مثبت و امیدوارکننده خواند و گفت: با وجود کاهش تعداد کارکنان آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، تراکم دانش‌آموزی نیز کاهش یافته است.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیریت آموزش و پرورش استان، اظهار داشت: توجه به مدیریت آموزش و پرورش و دستاوردهای آن در حوزه مدیریت منابع، شرایط مناسبی را رقم زده است؛ البته طبیعتا نقص‌هایی هم وجود دارد که باید با بهره‌مندی از امکانات در جهت رفع آن‌ها تلاش کنیم.
علیرضابیگی افزود: این شاخص‌ها حاکی از برنامه‌ریزی مناسب برای مدیریت منابع انسانی و بهره‌وری بیشتر در این زمینه است که یکی از مهم‌ترین نشانه‌های آن، تعداد پذیرفته‌شدگان استان در کنکور امسال بود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین سمت‌گیری آموزش و پرورش استان به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را باارزش دانست و افزود: هم‌اکنون ۵۰ درصد دانش‌آموزان استان در مدارس فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند که این موضوع باید از جهات مختلف سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی واگذاری بخشی از فعالیت‌های آموزش و پرورش به بخش غیردولتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: کاهش مدارس دونوبته و افزایش کیفیت مدارس دولتی از جمله توفیقات این امر بوده و باید با نظارت و حمایت بیشتر، زمینه فعالیت مدارس غیردولتی را بیشتر فراهم کنیم.
علیرضابیگی در ادامه تلاش برای شناسایی جمعیت بازمانده از تحصیل را نقطه قابل تقدیر دیگری از آموزش و پرورش استان اعلام کرد و گفت: این امر به مراتب اساسی‌تر از موضوع معیشت مردم است و آمار و ارقامی که در این خصوص مطرح شد حایز اهمیت است.
وی در این زمینه توجه به امر تحصیل معلولان و همچنین برخی از دختران روستایی که به دلیل نگرش خاص خانواده‌های خود از تحصیل بازمی‌مانند را مورد تاکید قرار داد.
در این جلسه وضعیت پوشش تحصیلی دوره ابتدایی و اثرات آن بر شاخص باسوادی استان مطرح و مقرر شد طرح تحت پوشش بردن کودکان روستاهای زیر حد نصاب برای هفتمین سال متوالی اجرا شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز