پیروزی «لیست امید» در مرحله دوم استراتژی تشکیلاتی ماست
نماینده مردم رشت در مجلس پیروزی «لیست امید» در مرحله دوم انتخابات مجلس را استراتژی تشکیلاتی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان خواند.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و پیروزی ائتلاف اصلاحطلبان و «لیست امید» در تهران و بسیاری از شهرستانها، اظهار کرد: بهطور کلی باید بگویم، تمام تلاشمان را خواهیم کرد که باقی نامزدهای «لیست امید» در مرحله دوم انتخابات موفق به ورود به مجلس شوند، چراکه این مسئله در راستای استراتژی تشکیلاتی ما است.
او گفت: مردم به موفقیت «لیست امید» امیدوارند و نظر قاطبه مردم این است که بهجای کسانی که چوب لای چرخ دولت میگذارند، نامزدهای حامی دولت وارد مجلس دهم شوند، بنابراین استراتژی ما این است که افراد باقیمانده در «لیست امید» هم وارد مجلس دهم شوند.
نماینده مردم رشت در مجلس، در تشریح رابطه مجلس نهم و دولت یازدهم گفت: دعا میکنیم مجلسی شبیه به مجلس نهم با آن شکل افراطی که داشت، شکل نگیرد چراکه خسارت و هزینه آن از جیب مردم پرداخت میشود.
نماینده منتخب مردم شهر رشت در مجلس دهم ادامه داد: کسانی که با مردم هیچگونه ارتباطی نداشتند و از نظر مردم بیاطلاع بودند، فضایی ایجاد کردند که کام مردم از مجلس نهم تلخ شد و امیدواریم در بهار جدید، نسیم تازهای بوزد که این مهم با تشکیل مجلس دهم و همراهی این مجلس با دولت خواهد بود.
عضو هیاترئیسه فراکسیون رهروان ولایت درمجلس نهم همچنین در پیشبینی رابطه مجلس دهم با دولت، خاطرنشان کرد: قطعاً رابطه مجلس دهم با دولت به مراتب بهتر از اکنون خواهد بود که این رابطه خوب در جهت حل مشکلات مردم راهگشاست.
او ادامه داد: به هر حال دو سوم نمایندگان مجلس دهم، افراد جدید خواهند بود اما نکته مهم این است که اصلاح طلبان و حامیان دولت از غربتی که در مجلس نهم به آن گرفتار بودند، خارج و تاثیرگذارتر میشوند.
جعفرزاده ایمنآبادی با تاکید بر پذیرش فلسفه وجودی شورای نگهبان برای تشکیل مجالس کارآمد، یادآور شد: در روند کار شورای نگهبان چند اشکال وجود دارد. نکته اول این است که بهتر است هیاتهای نظارت استانی پیش از اعلام ردصلاحیت افراد، با دعوت از نامزدها امکان دفاع را برای او فراهم کنند و این درحالی است که همین شیوه در هیات نظارت مرکزی در تهران انجام میشود. اینکه هیاتنظارت استانی برای نامزدها هیچ حق دفاعی قائل نیست، اتفاق بدی است و ازسویی منجر به تراکم پروندهها نیز میشود.
نماینده مردم رشت در مجلس نهم اعلام کرد: نکته دیگر این است که شورای نگهبان باید با استناد به استعلامهایی که از چهار مرجع قانونی به عمل میآورد، نامزدهای انتخاباتی را کنترل کند.
او همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره نقش بزرگان جریان اصلاحات در پیروزی «لیست امید» گفت: ورود آیتالله هاشمی در نتیجه انتخابات تاثیر بسزایی داشت. به هر حال آقای هاشمی از ذخایر نظام و انقلاب است که نقشی سازنده در پیشرفت کشور داشته و دوستی و نزدیکی ایشان با رهبر انقلاب نیز غیرقابل انکار است اما متاسفانه برخی از افراد آتش بیار معرکه شدهاند. همچنین پیام رهبر انقلاب نیز تاثیر قابلتوجهی در گرمکردن تنور انتخابات داشت.
عضو هیاترئیسه فراکسیون رهروان ولایت درمجلس نهم درباره رئیس مجلس دهم نیز گفت: در دو سال نخست که هنوز آثار برجام به کف جامعه نرسیده است، جریانهای معتدل و اصلاح طلبان و بعید است جناحی رفتار کنند وارد بحث ریاست مجلس شوند چراکه چه آقای لاریجانی و چه عارف منافع ملی را بر هر مسئله ارحج خواهند دانست لذا به نظرم اصلاحطلبان سعی خواهند کرد در دو سال نخست عمر مجلس، سیاستهای راهبردی را پیگیری کنند و در سایه عمل کنند و نتیجه حاصل از انتخابات مجلس را برای انتخابات ریاستجمهوری نگه دارند.