/حاشیههای مراسم بزرگداشت روز جهانی کارگر/
تلاش عدهای انگشتشمار برای اخلالگری با اعتراض سی هزار نفری کارگران عقیم ماند
رییس جمهور سخنان مهمی در این تجمع دهها هزار نفری درباره مسائل کارگری مطرح کرده و با اعلام خبر بازپسگیری لایحه اصلاح قانون کار امید و تدبیر را میهمان امروز کارگران کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مراسم روز کارگر امروز در تهران با حضور بیش از ۳۰ هزار کارگر در مرقد مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم که حجتالاسلام سیدحسن خمینی یادگار امام(ره)، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد نهاوندیان، علیرضا محجوب نماینده مردم تهران و دبیرکل خانه کارگر و محسن هاشمی فرزند آیت الله هاشمی و جمعی از فعالان ارشد حقوق کارگران حضور داشتند.
کارگران حاضر در این مراسم، پرچم های ایران و پلاکاردها و پوسترهایی منقش به عکس رهبر انقلاب و حسن روحانی بر دست داشتند.
دبیرکل خانه کارگر نخستین سخنران این همایش بود که با آمدن پشت تریبون، مورد استقبال کارگران قرار گرفت و حضار شعار «محجوب محجوب حمایت حمایت» را سر دادند.
علی ربیعی دومین سخنران برنامه بود که کارگران با شعار «ربیعی ربیعی حمایت حمایت » و «ربیعی ربیعی تشکر تشکر» از وی استقبال کردند.
با آمدن رییس جمهور پشت تریبون، کارگران به شدت از روحانی استقبال کرده و با سر دادن شعارهایی حمایت کارگران از تداوم دولت او را اعلام کردند.
کارگران شعار میدادند "روحانی حمایت حمایت""خامنهای زنده باد روحانی پاینده باد""قرارداد موقت به همت روحانی اصلاح باید گردد""قانون کار امانت امانت رییسجمهور ما حمایت حمایت""درود بر کارگر باغیرت ""معیشت کارگر به همت روحانی تامین باید گردد".
رییس جمهور سخنان مهمی در این تجمع دهها هزار نفری درباره مسائل کارگری مطرح کرده و با اعلام خبر بازپسگیری لایحه اصلاح قانون کار امید و تدبیر را میهمان امروز کارگران کردند.
این مراسم باشکوه که با استقبال دهها هزار نفری کارگران برگزار شد به مذاق عده ای از افراد حاضر در مراسم که وابسته به جریان سیاسی خاص بودند خوش نیامد و این افراد محدود و انگشت شمار که در وابستگی آنها به برخی از جریانهای خاص جای تردید نبود به قصد اخلال در مراسم باشکوه امروز شروع به سردادن شعارهایی کردند که نه تنها مورد استقبال جمعیت سی هزار نفری کارگران حاضر در مراسم قرار نگرفت بلکه آنها ضمن اعتراض به رفتار خارج از چارچوب این عده قلیل آنها را به استهزا گرفته و از آنان خواستند که شان و حرمت سخنران مراسم و سایر کارگران را رعایت کنند.