گزارش ایلنا از حاشیه مراسم اعتماد به وزرا؛
از گعده نمایندگان در گوشه و کنار صحن تا استقبال صحن از وزیر جوان و شعرخوانی امنیتی کاظم دلخوش
صبح امروز جلسه رای اعتماد به کابینه دوازدهم در صحن مجلس آغاز و با حواشی همراه بود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا نشست علنی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی صلاحیت کابینه دوازدهم و وزرای پیشنهادی این دولت از صبح امروز به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و با حضور حجتالاسلام حسن روحانی و ۱۷ وزیر پیشنهادی او برای تشکیل هیات وزیران دولت دوازدهم آغاز شد.
در حالی که جلسه امروز مجلس با ۲۳۴ نماینده کار خود را آغاز کرد، همزمان با گشایش درب ورودی خبرنگاران به صحن علنی مجلس و در لحظه آغاز رسمی صحن علنی روحانی، به همراه ۱۷ وزیر و همراهانش در صحن حضور داشتند.
رییس جمهور کشورمان از ابتدای نشست امروز در سخنانی دفاعیات کلی خود از کابینه را آغاز کرده و هم اکنون نیز در حال سخنرانی است.
در این میان در دقایق ابتدایی سخنرانی روحانی با توجه به اینکه نمایندگان باید اسامی خود را برای سخنرانی به عنوان موافق و مخالف کلیت کابینه اعلام کنند در گوشهگوشه صحن گروههای مختلفی از نمایندگان تجمع کرده و مشغول انجام هماهنگیهای لازم بودند که این مسئله منجر به برهم خوردن نظم جلسه در دقایق ابتدایی شد و علی لاریجانی رئیس مجلس به آنها تذکر داد که روی صندلیهایشان بنشینند.
همزمان با تجمع حدود ۳۰ نفر از نمایندگان از طیفهای مختلف مجلس در گوشه سمت چپ صحن به منظور انجام هماهنگی جهت نامنویسی برای صحبت در مورد کابینه، گروههای کوچکتری نیز در دیگر قسمتهای صحن تجمع کرده و با یکدیگر صحبت میکردند.
لابیگری دهقان و تابش در صحن
در این میان تلاش سه فراکسیون مجلس نیز کاملاً مشهود بود که به نظر میرسد عبدالکریم حسینزاده، محمدرضا تابش و بهرام پارسایی به عنوان سه عضو هیات رئیسه فراکسیون امید در انجام هماهنگیهای این فراکسیون نقش مهمی برعهده داشته و در طیف مقابل نیز محمد دهقانی نقندر مسئول انجام هماهنگیها در فراکسیون نمایندگان ولایی است.
دهقانی در حالی که پوشهای در دست دارد در صحن حرکت کرده و با نمایندگان مختلف صحبت میکند که از جمله میتوان به درخواست او از محمدرضا پورابراهیمی دیگر نماینده اصولگرا و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اشاره کرد که بر این اساس از او خواست در مخالفت با ظریف نامنویسی کند.
از دیگر نکات جالب در حاشیه نشست علنی امروز مجلس همزمان با صحبتها و رایزنیهایی که میان نمایندگان فراکسیونهای مختلف انجام میشود در مواردی صحبتهایی نیز میان نمایندگانی با سلایق سیاسی مختلف در جریان است.
هم اکنون گروهی از اصولگرایان با محوریت دهقانی در گوشهای از صحن سرگرم انجام مذاکرات خود هستند که حضور جواد کریمی قدوسی، محسن کوهکن، حسین نوروزی و عباس گودرزی در این جمع به چشم میآیند.
همزمان در حالی که اصولگرایان در نیمه سمت راست صحن گعده کرده بودند تعدادی از اصلاحطلبان هم در منتهاعلیه سمت چپ مشغول مذاکره بودند. در این جمع حدوداً ۱۰ نفره محمدرضا تابش، عبدالکریم حسینزاده بهرام پارسایی، مسعود گودرزی، قاسم میرزایینیکو، شهاب نادری، محسن علیجانی زمانی، فریده اولادقباد و فاطمه سعیدی حضور داشتند.
از دیگر حواشی جالب امروز صحن این بود که پس از سپری شدن کمتر از یک ساعت از آغاز جلسه علنی مجلس و سخنرانی رئیس جمهوری در صحن لحظاتی نطق رئیس جمهور متوقف شد.
علی لاریجانی در این لحظه با یادآوری زمان باقی مانده از مهلت انجام نطق خطاب به روحانی گفت که دو ساعت و نیم فرصت صحبت دارد که این مسئله منجر به واکنش توام با مطایبه روحانی شد.
حسن روحانی با لبخند خطاب به نمایندگان و رئیس مجلس گفت: به هرحال «مستمع صاحبسخن را بر سر ذوق آورد» من هم ۲۰ سال شبیه به شما نماینده بودم و این فضا را درک میکنم و وقتی که روسای جمهور برای معرفی کابینه به مجلس میآمدند، مثل شما بودم.
روحانی تاکید کرد که با جمعبندی سخنانش فرصت را در اختیار اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری قرار خواهد داد.
کنایه لاریجانی به روحانی
از دیگر حواشی جالب نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی هنگامی بود که رئیس جمهوری یک به یک از وزرای پیشنهادی خود برای دولت دوازدهم دفاع میکرد و درباره هریک از آنها نکاتی را مطرح میکرد.
روحانی هنگامی که قصد داشت از وزیر پیشنهادی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی نام ببرد و از عملکرد او دفاع کند با اظهارنظر رئیس مجلس درباره عدم حضور علی ربیعی نیز در صحن مواجه شد.
رئیس مجلس با اشاره به این مسئله تاکید کرد که این وزیر پیشنهادی در صحن حضور ندارد و لحظاتی رئیس جمهوری با نگاه به گوشهگوشه صحن به دنبال ربیعی گشت.
با این حال دقایقی بعد بود که لاریجانی در حاشیه پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان به این موضوع اشاره کرد و مشخص شد که علت عدم حضور وزیر پیشنهادی کار ، تعاون و رفاه اجتماعی تصادف او بوده است.
لاریجانی در این رابطه گفت که بعضاً ممکن است برخی وزرا حضور نداشته باشند مثل آقای ربیعی که گویا تصادف کردهاند.
استقبال نمایندگان از حضور ربیعی در جلسه
با این حال ساعاتی پس از آن علی ربیعی نیز در صحن حاضر شد و با استقبال تعدادی از نمایندگان نیز مواجه گردید.
همزمان در حالی که بنا بر آییننامه داخلی مجلس وزرا حق ندارند با ترک صندلی خود در جمع نمایندگان حضور یافته و به اطراف صحن بروند، برخی از وزرای پیشنهادی با حضور در بعضی نقاط صحن با نمایندگان صحبت کردند.
همزمان با نامنویسی نمایندگان برای اظهارنظر موافق و مخالف کلیت کابینه پیشنهادی شنیدهها از احتمال اظهارنظر محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید در موافقت با کلیت کابینه حکایت دارد.
نطق عارف در حمایت از برنامههای دولت دوازدهم
بر این اساس یکی از نمایندگان مجلس که نمی خواست نامش فاش شود به خبرنگار ایلنا گفت که به احتمال بسیار قوی دکتر عارف نیز امروز در دفاع از کلیات کابینه نطق خواهند کرد.
این عضو فراکسیون امید مجلس در واکنش به اینکه نام عارف در میان ناطقان موافق کابینه درج نشده یادآور شد: بنا به قانون این امکان وجود دارد که نمایندهای که نامش در قرعهکشی در آمده بخشی از فرصتش را به دیگر نمایندگان بدهد و بنا بر این اساس مذاکراتی انجام شده تا دقایقی نیز دکتر عارف در صحن صحبت کنند.
گعده نمایندگان در گوشه و کنار صحن و خارج صحن
در ادامه جلسه علنی امروز مذاکرات و گعدههای نمایندگان همچنان یکی از حواشی جالب نشست امروز است که در مواردی گفتوگوی برخی از نمایندگان با نگاه سیاسی مختلف حائز اهمیت است.
در این میان در حدود نیم ساعت اخیر محمدرضا تابش نایب رئیس نخست فراکسیون امید و محمد دهقانی عضو ارشد فراکسیون نمایندگان ولایی با یکدیگر گفتوگو کردند و این در حالی بود که به نظر میرسد تابش و دهقانی مسئولیت هماهنگی در صحن را از جانب فراکسیونهای خود برعهده دارند.
بر این اساس ابتدا دهقانی به سمت تابش آمد و پس از چند دقیقه مذاکره این دو نماینده صحن علنی را ترک کردند و حدود پنج دقیقه بعد دست در دست هم بازگشتند اما این پایان مذاکرات دو نماینده اصولگرا و اصلاحطلب مجلس نبود؛ مذاکراتی که پس از سپری شدن نیم ساعت همچنان ادامه دارد و این دو نماینده هم اکنون نیز با حضور در محل پشت جایگاه هیات رئیسه سرگرم مذاکره هستند.
تابش و دهقانی پس از بازگشت به صحن به سراغ اکبر رنجبرزاده عضو اصولگرای هیات رئیسه رفته و دقایقی نیز با او صحبت کردند. آنها سپس به جایگاه هیات رئیسه رفتند و صحبتهای خود را در حالی ادامه دادند که رسول خضری عضو فراکسیون مستقلین ولایی نیز به جمع آنها پیوست و به نظر میرسد موضوع صحبت این چند نماینده همان هماهنگیها برای اجرای اهداف فراکسیونی در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی باشد.
این مذاکره تا جایی ادامه داشت که پس از حدود یک ساعت تابش به سراغ وکیلی و امیرآبادی فراهانی دو عضو هیات رئیسه رفت و با آنها گفتوگو کرد و سپس به همراه وکیلی با پزشکیان صحبت کردند و دهقانی نیز با تلفن با کسی احتمالاً خارج از صحن.
گعده امیدیها و قشقاوی
البته این مذاکرات محدود به این چند نفر نبود و دقایقی پیش از آن نیز بهرام پارسایی،پروانه سلحشوری، طیبه سیاوشی، زهرا ساعی و چند عضو دیگر فراکسیون امید مجلس به همراه حسن قشقاوی معاون پارلمانی وزیر امور خارجه به گوشه صحن رفته و مذاکراتی داشتند.
صندلی عارف محور مذاکرات «امید»
با این همه شاید امروز هم همچون اکثر جلسات علنی صحن نقطه محوری گعدههای نمایندگان صندلی محمدرضا عارف باشد. اعضای فراکسیون امید که به نظر میرسد با انجام تقسیم کاری مشخص سعی دارند نقش خود را در مدیریت جلسات رای اعتماد با تمام توان ایفا کنند از نخستین دقایق جلسه علنی امروز هر ازگاهی حول صندلی عارف گعده کرده و با رئیس فراکسیون امید که خود نیز دقایقی با استفاده از وقت زهرا ساعی در موافقت با کابینه نطق کرده بود، مشورت کردند.
دوباره خوش و بش مستقلین با پایداری
از آن سو مذاکرات توأم با مطایبه و شوخطبعی برخی اصولگرایان تندرو با غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نایب رئیس اعتدالگرای فراکسیون مستقلین نیز در طول جلسه علنی جالب توجه بود. بر این اساس علاوه بر جبار کوچکینژاد همشهری جعفرزاده ایمنی سید حسین نقویحسینی سخنگوی فراکسیون اصولگرایان موسوم به نمایندگان ولایی نیز دقایقی در کنار صندلی جعفرزاده، نماینده رشت حاضر شد و با او گفتوگو کرد. جالب آنکه این نماینده اصولگرای ورامین سپس به سراغ مهرداد لاهوی باوچ دیگر نماینده گیلانی اعتدالگرا که سخنگوی فراکسیون مستقلین نیز هست، رفت و با او نیز مذاکراتی داشت.
دیگر سو مذاکرات نسبتاً طولانی کاظم جلالی رئیس فراکسیون مستقلین با سیدمحمود واعظی وزیر مخابرات دولت یازدهم که حال به عنوان رئیس دفتر روحانی در دولت دوازدهم نقشی ویژه در تشکیل کابینه و چینش وزرا برعهده داشت، حائز اهمیت بود.
همچنین مذاکرات محسن علیجانی زمانی و ابوالفضل سروش دو عضو فراکسیون امید با ابوالفضل حسن بیگی نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی فراکسیون نمایندگان ولایی جالب توجه بود. این گفت وگو دقایقی بعد با اضافه شدن بهروز بنیادی دیگر عضو فراکسیون امید ادامه یافت.
همزمان گفتوگوی حدوداً یک ساعته محمدجواد فتحی و قاسم میرزایینیکو دو عضو فراکسیون امید در گوشهای از صحن در حالی انجام شد که سید فرید موسوی دیگر نماینده اصلاحطلب نیز در طول این دقایق چند بار به گعده دونفره فتحی- میرزایی اضافه شد.
صحن آرام در بعدازظهر تابستانی
همزمان با آغاز به کار نوبت بعدازظهر مجلس به منظور بررسی کابینه دوازدهم و صلاحیت کابینه پیشنهادی و در حالی که در ساعات جلسه علنی نوبت صبح همهمه نمایندگان ، گعدههای آنها، رفت و آمدهای مکررشان نظم جلسه را به هم ریخته بوده، جلسه نوبت بعدازظهر در آرامشی کم نظیر آغاز به کار کرد.
نمایندگانی که به دلیل فشردگی کار این روزهای مجلس حدود ۹۰ دقیقه فرصت داشتند تا در فاصله بین جلسات نوبت صبح و عصر علاوه بر استراحت برای صرف ناهار به سالن غذاخوری نمایندگان بروند با کمی تاخیر جلسه علنی نوبت بعدازظهر را آغاز کردند و نکته جالب در این میان آن بود که پس از بازگشت نمایندگان به صحن و آغاز جلسه نوبت بعدازظهر ، صحن آرام ، و دیگر خبری از آن همهمه و بی نظمیهای صبح نیست و صحن آرام است.
لاهوتی؛ مخالفی در لباس موافق
لاهوتی نماینده اعتدال گرا لنگرود که به عنوان سحنگوی مستقلین ولایی از جمله حامیان دولت روحانی در مجلس محسوب میشود همزمان با آغاز به کار صحن در نوبت بعدازظهر برای اظهار نظر در موافقت با کلیت کابینه پشت تریبون رفت اما تا توانست از دولت انتقاد کرد. انتقادهایی که در ادامه صدای رییس و نمایندگان مجلس را نیز درآورد .
علی لاریجانی که همچون نوبت صبح در شروع کار صحن ریاست جلسه را برعهده گرفت هنگامی که بیش از سه چهارم فرصت لاهوتی سپری شده و هنوز کلامی در موافقت با کلیت کابینه به زبان نیاورده بود با کنایه به این نماینده مجلس گفت که آقای لاهوتی یک جمله هم در موافقت صحبت کنید بد نیست!
در ادامه این کنایه مطایبه آمیز رییس مجلس با استقبال دیگر نماینده نیز روبرو شد و تعداد زیادی از آنها در مخالفت با نوع اظهار نظر لاهوتی با صدای بلند و علامت دست انتقاد کردند و با تکرار عدد ۲ که در ادبیات پارلمانی به عنوان ابراز مخالفت معروف است این انتقاد خود را بیان کردند.
با این حال این پایان ماجرا نبود وچند نفر از نمایندگان نیز اعتراض خود را با صدای بلند با خطاب قراردادن لاهوتی به طور مستقیم اعلام کرده و از او خواستند که تریبون را ترک کند. در این میان غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده اعتدال گرای رشت در مجلس که به عنوان نایب رییس فراکسیون مستقلین ولایی و یک نماینده گیلانی رابطه خوبی با لاهوتی لنگرودی دارد با صدای بلند اما دوستانه این نماینده را صدا زد و گفت لاهوتی بس است بیا اینجا و همزمان لاهوتی نیز پس از اتمام سخنانش با حضور در کنار صندلی جعفرزاده دقایقی با این نماینده مجلس گفت وگو کرد. این درحالی بود که یکی دیگر از نمایندگان اصولگرا مجلس نیز در انتقاد از نحوه اظهارنظر نماینده لنگرود با صدای بلند اعلام کرد: لاهوتی، خداقبول کند!
تذکر جنجالی کواکبیان و پاسخ ذوالنوری
در ادامه جلسه علنی مجلس نطق مصطفی کواکبیان که قصد داشت در دفاع از کلیت کابینه اظهارنظر کند با حواشی بسیاری همراه شد.
بر این اساس در حالی که کواکبیان قرار بود بخشی از فرصت همتی نماینده سمنان را در اختیار گرفته و در دفاع از کابینه نطق کند، علی لاریجانی در اظهارنظری عجیب و نامتعارف و البته به ظاهر مطایبهآمیز به کواکبیان کنایه زد. لاریجانی در حالی که کواکبیان برای جلوگیری از اتلاف وقت خود را به جلوی صحن رسانده بود تا بلافاصله پس از همتی نطق کند، خطاب به نماینده سمنان گفت: آقای همتی مثل اینکه آقای کواکبیان عجله دارند که سریعتر صحبت کنند و اینجا قدم میزنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی پس از اتمام سخنان کواکبیان نیز بار دیگر واکنشی کنایهآمیز نشان داد و در اظهارنظر نامتعارف دیگری خطاب به نمایندگان حاضر در صحن گفت که آرامش صحن را حفظ کنند تا پس از «استماع صدای بلند کواکبیان» آرامش بر فضا حاکم شود.
البته این پایان ماجرا نبود و اتفاقا حاشیه اصلی بلافاصله پس از پایان نطق این نماینده مردم تهران آغاز شد که بر این اساس مجتبی ذوالنوری رئیس فراکسیون روحانیت و چند نماینده اصولگرای دیگر اظهارات کواکبیان را توهین به خود و مبانی مذهبی برداشت کرده و در نهایت نیز نماینده اصولگرای عضو جبهه پایداری در قم در تذکر اصل 79 انتقاداتی را علیه کواکبیان مطرح کرد.
همزمان با اتمام تذکر ذوالنوری و در حالی که کواکبیان نیز تقاضای بیان تذکر داشت تعدادی از نمایندگان گرد او جمع شده و دقایقی با او صحبت کردند. البته با توجه به فضای توام با شوخطبعی حاکم بر این گعده به نظر میرسید موضوع آنچنان جدی نباشد. در این میان اصلاحطلبانی همچون قاسم میرزایی، احمد مازنی و سپس پروانه سلحشوری و اصولگرایانی از جمله محمدجواد کولیوند، فرهاد تجری و در ادامه سید جواد ساداتینژاد در این گعده شرکت کردند. همچنین حسن زمانی از معاونان رئیس مجلس نیز خود را به جمع نمایندگان رساند.
دو تذکر و مقادیری حاشیه
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی علی ادیانیراد و نصرالله پژمانفر دو نماینده اصولگرای فراکسیون نمایندگان ولایی نیز پیش و پس از مجتبی ذوالنوری اخطار و تذکرهایی را مطرح کردند که عمدتاً مربوط به نحوه مدیریت رئیس مجلس بود.
علی ادیانی راد در اخطاری در استناد به ماده 204 آییننامه مجلس نسبت به عدم قرائت فهرست وزرای پیشنهادی توسط علی لاریجانی در صحن انتقاد کرد و گفت که قانون در این رابطه صراحت دارد و رئیس مجلس، نه رئیس جلسه موظف به قرائت اسامی وزرای پیشنهادی است.
لاریجانی نیز در واکنش به این اخطار توجیهاتی آورد و گفت که در روز قرائت اسامی وزرای پیشنهادی، معاون پارلمانی رییسجمهور نامه وزرای پیشنهادی را به دفتر کار رییس مجلس برده و او نوشته که مسعود پزشکیان نامه را قرائت کند.
با این حال تذکر پژمانفر نیز که بار دیگر به موضوع عدم معرفی وزیر علوم میپرداخت، حائز اهمیت بود.
این نماینده اصولگرای مشهد در طی تذکر سه نفر از نمایندگان در نوبت صبح در مورد ایرادات قانونی عدم معرفی تمامی هیات وزیران از سوی رئیس جمهور تذکری مطرح کرد که با واکنشی نسبتاً تند از سوی لاریجانی روبرو شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با لحنی کمی ناآرام به این تذکر پاسخ داد و اعلام کرد: وقتی یک امری را اخطار یا تذکر میدهند و رئیس جلسه به هر دلیل تشخیص میدهد که وارد نیست تکرار مجدد آن تذکر خلاف است.
او گفت: آقای محبیان و دیگر دوستان این مسئله را مطرح کرده و من براساس قانون اساسی استدلال کردم و اینکه شما دوباره موضوع را مطرح کنید نظر من عوض نمیشود و فقط وقت جلسه را میگیرید.
ادامه دارد
استقبال صحن از وزیر جوان
در حالی که نوبت بعدازظهر امروز مجلس به استماع نظرات مواقق و مخالف وزرای آموزش و پرورش و مخابرات و همچنین بخشی از رسیدگی به بررسی صلاحیت وزیر اطلاعات اختصاص داشت فضای صحن در هر مورد متفاوت بود. این درحالی است که گمانهزنی روزهای پیش از حکایت از آن داشت که از قضا دو وزیر پیشنهادی که به ترتیب حروف الفبای نام وزارتخانه هایشان باید در نوبت اول و دوم بررسی صلاحیت ها قرار میگرفتند، اوضاع نسبتا بدتری در مقایسه با سایر وزراء داشتند. بر این اساس برخی رسانهها سید محمد بطحایی و محمدجواد آذری جهرمی وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و ارتباطات را دو گزینه احتمالی می دانستند که موفق به کسب رای اعتماد از صحن نخواهند شد.
در این میان اما با وجود آنکه از فضای حاکم بر صحن در زمان استماع نظرات موافقات و مخالفان وزیر آموزش و پرورش و همچنین توضیحات خود سید محمد بطحایی ، نظر نهایی صحن قابل پیش بینی نبود ، استقبال کم نظیر نمایندگان در زمان سخنرانی وزیر پیشنهادی ارتباطات حکایت از فضای متفاوت از آن که پیشبینی میشد، داشت.
علاوه بر آنکه نمایندگان در بخشهایی از نطق محمد جواد آذری جهرمی ، احسنت گویان سخنان او را تایید میکردند ، در طول سخنرانی این وزیر جوان نیز در سکوت کم نظیر با دقت شنوای نطق او بودند .
همچنین بلافاصله پس از اتمام سخنان آذری جهرمی حدود ۳۰ نفر از نمایندگان مجلس از جمله عبدالرضا عزیزی ، فرهاد تجری، رسول خضری، حسن کامران، علاءالدین بروجردی به استقبال وزیر پینشهادی رفته و با او مصاحفه کردند.
بی میلی نمایندگان به ادامه کار و اصرار پزشکان
مسعود پزشکیان با وجود اندک باقی مانده تا پایان صحن علنی مجلس پس از اتمام بررسی صلاحیت دو وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و مخابرات از نمایندگان خواست که با حضور روی صندلی هایشان موضوع بررس صلاحیت وزیر اطلاعات را نیز مورد بررسی قرار دهند. تصمیمی که البته چندان به مذاق همه نمایندگان خوش نیامد و این درحالی بود که کاظم دلخوش که می بایست به عنوان نخستین مخالف معرفی مجدد حجت الاسلام سید محمود علوی نطق کند با کمی تاخیر پس از اعلام مجدد رییس جلسه با آهستگی به سمت جایگاه ناطق رفت و چند ثانیه نیز پیش از آغاز نطق خود با پزشکیان صحبت کرد.
رییس نخست مجلس شورای اسلامی در واکنش به درخواست دلخوش که گویا تاکید می کرد به دلیل زمان اندک باقی مانده مباحث الکن خواهد ماند خطاب به او گفت: شما نگران نباشید شروع کنید یک ربع دیگر وقت داریم ناراحت هم نباش.
شعرخوانی امنیتی دلخوش
با این حال کاظم دلخوش به نظر چندان هم نگران نبود وسخنانش را با یک قطعه شعر آغاز کرد که از قضا مدورد استقبال نمایندگان قرار گرفت.
این نماینده مردم صومعه سرا که تب شاعرانه دارد و بیش از این نیز درصحن علنی شعرخوانی کرده در مخالفت با معرفی مجدد علوی به عنوان وزیر اطلاعات با لحنی موزون گفت:
امروز جناب علوی درد دلی هست
با این که شما ضامن آزادی مایید
اما گلایه داریم که برنامه ندارید