گزارش «فارین پالسی» از تاثیر شبکههای اجتماعی؛
خشم جهان از پیام ضدایرانی در فاکتور یک فروشگاه آمریکایی/ عذرخواهی صاحب فروشگاه از ایرانیان
پایگاه خبری آمریکایی «فارین پالسی» در گزارشی به حواشی پیام ضد ایرانی یک فروشگاه مواد غذایی در تگزاس و عذرخواهی صاحب این مغازه از جامعه ایرانی در سراسر جهان پرداخته است.
به گزارش ایلنا به نقل از فارین پالسی پیامی که روی رسیدهای یک مغازه مواد غذایی در تگزاس نوشته بود خشم بینالمللی را در پی داشت.
به گزارش این پایگاه خبری آمریکایی، عبارت «ایران را بمباران کنید» بر روی رسیدهای یک فروشگاه مواد غذایی در تگزاس، توجه یک خبرنگار در این کشور را به خود جلب کرد. به نظر میرسد این عبارت از یک ترانه آمریکایی در سال ۱۹۷۹ که توسط «باربارا آن» خوانده شده بود تقلید کرده است. این ترانه در زمان بحران گروگانگیری ساخته شد و در آن خواننده میگوید «ایران را بمباران کنید»؛ اما این عبارت در سال ۲۰۰۸ از زبان «جان مک کین» سناتور جمهوری خواه آمریکایی نیز شنیده شد. مک کین در آن زمان در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال مداخله نظامی آمریکا علیه ایران گفته بود: «ایران را بمباران کنید.»
به گزارش فارین پالسی بعد از اینکه تصاویر فیش مغازه آمریکایی در تلگرام که یک شبکه ارتباطی بسیار محبوب منتشر شد، این مغازه مورد هجوم تماسهای تلفنی قرار گرفت.
«تارا بورک جوریکا» مدیر این فروشگاه در تگزاس در پی انتشار این خبر و تماسهای تلفنی در صفحه فیس بوک خود نوشت: من با صد نفر از جامعه ایرانیان در آمریکا و در سراسر جهان صحبت کردم و سعی کردم به آنها اطمینان دهم که اصلا چنین منظوری نداشتم. من از جامعه ایرانیان در آمریکا و در سراسر جهان عذرخواهی میکنم.
«جوریکا» به «فارین پالسی» گفت که او این پیام را به سرعت از انتهای رسیدهای فروشگاه پاک کرده است و دسترسی همه کارکنان به جز خودش و همسرش را به کامپیوترهای مجموعه قطع کرده است.
او گفته: این اتفاق بسیار ناراحتکننده بود. من نمیدانم این پیام از کجا آمده اما این به من مربوط است و من باید مسئولیتش را قبول کنم. چه کار دیگری میتوانم بکنم؟
صفحه فیس بوک فروشگاه نیز با تاکید بر اینکه مدیر فروشگاه از این پیام هیچ اطلاعی نداشته بابت انتشار آن معذرت خواهی کرده است.
به گزارش ایلنا، پایگاه تحلیلی فارین پالسی برای این گزارش با عنوان «فروشگاه مواد غذایی تگزاس به واسطه پیام "ایران را بمباران کنید" مورد خشم قرار گرفت» از تصویری استفاده کرده که در آن جمعیت زیادی را نشان میدهد که پرچمهای ایران را در دست دارند. به نظر میرسد این تصویر مربوط به حضور و راهپیمایی مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.