دلواپسان از قِبل تحریمهای شورای امنیت به نان و نوا رسیدهاند
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت:دلواپسان منافع ملی را در حد منافع جناحی و سیاسی خود تنزل دادهاند،منافع شخصی آنها در ادامه تحریمهای اقتصادی است بهویژه منافعی که پس از تحریمهای شورای امنیت عاید برخی افراد گردید.
آذر منصوری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به افزایش انتقادات دلواپسان از روند مذاکرات هستهای در آستانه توافق احتمالی، گفت: افزایش انتقادات طیف افراطی مخالف دولت درپی برگزاری جلسه هیات دولت با رهبری و حمایت صریح و همهجانبه ایشان از تیم مذاکرهکننده هستهای و تایید توانمندی، دلسوزی و امانتداری این عزیزان در جریان مذاکرات، نشان از این واقعیت دارد که دلواپسیهای منتقدان بیش از آنکه ناشی از نگرانی برای مملکت باشد، از نگرانی برای منافع سیاسی و شخصیشان نشات میگیرد.
عضو شورای مشاوران رئیس دولت اصلاحات با اشاره به دو دلیل و انگیزه عمده افزایش فشارها بر دولت و تیم مذاکرهکنندگان، یادآور شد: در انتخابات 92 باتوجه به گفتمان غالب در سیاست خارجی دولت «تدبیر و امید» مبنی بر گشایش قفلها و گرههایی که درپی بیتدبیریهای دولت نهم و دهم ایجاد شده بود، حمایت عموم مردم پیام روشنی را بر پایه ایجاد تغییر در نوع تعامل با جامعه جهانی به همراه داشت.
وی با بیان باینکه دلواپسان منافع ملی را در حد منافع جناحی و سیاسی خود تنزل دادهاند، تشریح کرد: نخستین انگیزهایی که میتوان برای این قبیل کارشکنیها متصور شد، ناشی از تلقی و برداشت منتقدان از رویکرد سیاسی دولت است. به بیان دیگر درحالی که دولت بارها بر ماهیت فراجناحی خود تاکید کرده و سعی نموده به عنوان نماینده تمام جریانات سیاسی و مردم، راهکارهایی برای برونرفت از وضعیت بحرانی به ارث مانده از دولت پیشین ارائه کند، جریان افراطی و دلواپسان که همواره دولت را به عنوان رقیب سیاسی خود دیدهاند، با ایجاد اختلال در کار دولت، در راستای ممانعت از تحقق وعدههای دولت تلاش نموده و از فردای انتخابات سال 92 مخالفت با دولت را در دستورکار خود قرار دادهاند.
منصوری با اشاره به اینکه دلواپسان از قِبل تحریمهای شورای امنیت به نان و نوا رسیدند، افزود: دومین دلیلی که میتوان در بررسی انگیزههای دلواپسان برشمرد، منافع شخصی آنها در ادامه تحریمهای اقتصادی است بهویژه منافعی که پس از تحریمهای شورای امنیت عاید برخی افراد گردید.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه یادآور شد: بر این اساس تلاش گسترده این افراد برای ممانعت از رفع تحریمها و تحقق دیگر وعدههای دولت ازسویی در تضاد با پیام مردم در انتخابات 92 و از دیگرسو نیز در تقابل با حمایتهای روشن و صریح مقام معظم رهبری از دولت و تیم مذاکرهکنندگان هستهای است.
وی در پایان با تاکید بر رجحان منافع شخصی و جناحی منتقدان بر ادعاها و شعارهای این جریان، تصریح کرد: متاسفانه طی سالهای پیش همواره شاهد بودهایم که این طیف افراطی تنها تا جایی با رهبری همراهی میکنند که منافعشان تامین شود و هنگامی که منافعشان در تضاد با منافع ملی قرار گیرد، مواضع جدیدی اتخاذ میکنند.